201505.18
0

Interblock pripravljen za nadaljnji uspeh v azijsko-pacifiški regiji

Podjetje Interblock, kot vodilni svetovni razvijalec in dobavitelj luksuznih igralnih aparatov v zadnjih letih nenehno povečuje svojo prepoznavnost v celotni azijsko-pacifiški regiji, ta val uspeha pa bo ponesel tudi na sejem G2E Azija 2015 (Global Gaming Expo Asia), kjer bo med 19. in 21.majem 2015 predstavil svojo najnovejšo linijo luksuznih igralnih aparatov z obnovljeno agresivno globalno prodajno strategijo.

Interblock ima v tej regiji zavidljivo zgodovino zaradi svoje sposobnosti zagotavljanja neponavljive igralne izkušnje na njihovi edinstveni in luksuzni liniji elektronskih iger. Podjetje je na trgu vodilni v svoji kategoriji s prepričljivim tržnim deležem in na tisočimi enotami igralnih iger, ki so nameščene v Avstraliji, Kambodži, Maleziji, Filipinih, Macau ter Vietnamu.

Interblock se bo tokrat predstavil na razstavnem prostoru številka 759 z visokostandardnimi in luksuznimi igralnimi izdelki podjetja, kot so Diamond IB-HG 55 “LCD s petimi igralnimi mesti, ki predvaja rezultate iger v 3D animaciji, MiniStar ruleta z osmimi igralnimi mesti ter Diamond Roulette Generator z osmimi igralnimi mesti.

Ker v tej regiji tradicija namiznih iger igra pomembno vlogo, njihova nova linija luksuznih elektronskih namiznih iger pa ponuja igralcem nov način igranja s pridihom razkošja, se na sejem odpravljajo z velikim veseljem in navdušenjem.