201605.17
0

Interblock med najboljšimi v azijsko-pacifiški regiji

Podjetje Interblock, kot vodilni svetovni proizvajalec luksuznih igralnih aparatov v zadnjih letih vztrajno povečuje svojo prepoznavnost v celotni azijsko-pacifiški regiji. Svoj val uspeha pa je ponesel tudi na mednarodni igralniški sejem G2E Asia 2016 (Global Gaming Expo Asia), kjer med 17. in 19. majem 2016 predstavlja svojo najnovejšo linijo luksuznih igralnih aparatov Diamond, z obnovljeno globalno prodajno strategijo.

Sejem G2E Asia je edinstven dogodek v igralniškem prostoru, ki dobaviteljem vsako leto omogoča učinkovit način predstavitve novosti, spoznavanja kupcev in pridobitve novih kontaktov ter poslovnih partnerjev, ki prihajajo iz Avstralije, Kambodže, Malezije, Filipinov, Macao-a ter Vietnama.

Vzporedno s sejmom poteka tudi tekmovanje Asia Gaming Awards 2016, v okviru katerega je bil letos Interblock nominiran za nagrado “Best Electronic Game Manufacturer Award 2016”.   V letih 2011 in 2012 je podjetje že poželo naziv za najboljšo Multi Terminal Inovacijo za produkta G4 Organic Island in G4 Organic Live Pulse.