201710.30
0

Intera pridobila prestižni certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA

Po oceni bonitetne družbe Bisnode spada Intera, d.o.o. v letu 2017 v sam vrh slovenskega gospodarstva: med 1,6 % najboljših podjetij v Sloveniji. S tem ji pripada prestižna oznaka zlate bonitetne odličnosti AAA (Creditworthiness rating excellence).

 Potrdilo poslovne imenitnosti

Zlata bonitetna ocena odličnosti AAA je mednarodno priznana in predstavlja vrhunsko bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto ter napoveduje varnost poslovanja s podjetjem v naslednjih dvanajstih mesecih.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, veljajo za najzanesljivejše, najkredibilnejše in najmanj tvegane poslovne subjekte za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi. Zlata boniteta odličnosti pa predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki odlično poslujejo že vsaj tri leta zapored.

V Sloveniji v letu 2017 zlato bonitetno odličnost AAA dosega 2.648 podjetij od 167.703 registriranih. V dejavnosti računalniško programiranje je vključno s ptujsko Intero registriranih 3.265 podjetij, od tega jih le 85 dosega mednarodno priznane standarde zlate bonitetne odličnosti.

Posledica odličnega dela

Intera je s svojim paradnim konjem, poslovno računalniško in mobilno aplikacijo Intrix, vodilni slovenski ponudnik rešitev za CRM (customer relationship management). Ta ugledni certifikat, ki še dodatno utrjuje zaupanje poslovnih partnerjev, vsem zaposlenim v podjetju pomeni predvsem potrditev dobrega dela.

Kot je povedal direktor Peter Ladič: “Naši rezultati so plod večletnega zavzetega dela celotne ekipe. Zavedamo se, da je samo najboljše opravljeno delo dovolj dobro, zato imamo res visoke standarde in pričakovanja. Naši cilji so nenehni razvoj zaposlenih, skrb za naročnike in biti najboljši na področju CRM, dobri poslovni rezultati pa pridejo kot posledica. Pridobitev certifikata pomeni, da so zunanji strokovnjaki naše delo objektivno ocenili kot odlično in to je potrditev določenih dobrih odločitev v preteklosti.”

Intera je sicer tudi prejemnik številnih drugih priznanj, med drugim certifikata poslovne odličnosti Excellent SME Slovenia, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo COFACE, in priznanja Zlata nit za najboljšega zaposlovalca v Sloveniji.