201707.26
0

Gurmanska izkušnja 50 m nad tlemi očarala tudi Princa Alberta II

Svetovna uspešnica – Dinner in the Sky, ki je poznana v več kot 40 državah po vsem svetu in zadnjih nekaj let razvaja ljubitelje kulinarike v največjih prestolnicah, med njimi tudi Princa Alberta II, se septembra ponovno vrača v Ljubljano.

Svetovna uspešnica kulinaričnih užitkov, poznana kot eno izmed nepozabnih gurmanskih izkušenj v zraku, že nekaj časa navdušuje gurmane po vsem svetu. Ne samo v Evropi, ampak tudi v Avstraliji, na Japonskem, v Indiji, Dubaju, Braziliji, Združenih državah Amerike, Mehiki, Kanadi in na Kitajskem.

Več kot 5.000 dogodkov po različnih prestolnicah od Pariza pa vse do Las Vegasa priča o izjemni priljubljenosti te nepozabne izkušnje 50 m visoko, kjer bleščeče zvezde gastronomije s svojimi mojstrovinami razvajajo goste.

Dinner in the Sky Monaco: Princ Albert II s priznanima chefoma Philippom Etchebestom in Philippom Joannesom.

Vir: https://www.facebook.com/dinnerinstheskymontecarlo/posts/468190920214088

Po uspešni prvi izvedbi maja 2015 in lanskoletnem velikem zanimanju se tako Dinner in the Sky ponovno vrača tudi v Ljubljano. Nepozabno gurmansko izkušnjo v zraku bodo lahko vsi ljubitelji dobre hrane in večni romantiki doživeli med 23. in 27. 9. 2017 na Kongresnem trgu.

Okuse Ljubljane visoko nad tlemi, a zaradi tega prav nič manj varno, vam bo pričaral Luka Jezeršek in njegova ekipa ter gostujoči chef, ki pa zaenkrat ostaja še skrivnost.

Dinner in the Sky je zagotovo edinstvena priložnost, da običajno kosilo ali večerja postane prava pustolovščina in pogled na belo Ljubljano nekaj, česar ne pozabiš nikoli.