201509.14
0

Ekipa Kronoterm s sejma MOS s priznanjem več

V Celjskem sejmu d.d. minuli 48. MOS ocenjujejo za uspešen, saj so v šestih sejemskih dneh na sejmišču našteli več obiskovalcev kot lani. Ponudbo več kot 1500 razstavljavcev iz 38 držav si je ogledalo 122.082 obiskovalcev, ker je približno odstotek več kot leto prej. Sejem je izpolnil pričakovanja več kot 80 % poslovnih in splošnih obiskovalcev iz Slovenije in tujine, več kot 82 % razstavljavcev pa je svoj nastop na sejmu ocenilo za uspešen oz. celo zelo uspešen.

Tradicionalno so bila podeljena tudi sejemska priznanja za najbolj kakovostne in inovativne izdelke ter storitve oz. celovite sejemske predstavitve razstavljavcev. Komisija Celjskega sejma je podelila dve zlati, po tri srebrna in bronasta priznanja ter posebno priznanje. Komisija MOC je skupno izbrala štiri nagrajence, OZS pa podelila dva srebrna in en bronasti ceh ter pet priznanj.

Zlato sejemsko priznanje in Srebrni ceh 2015 za ekipo Kronoterm iz Braslovč

Ekipa KRONOTERM se tako lahko pohvali s kar dvema  priznanjema: Zlato sejemsko priznanje za toplotno črpalko WP2 LF-301E, najučinkovitejšo sanitarno toplotno črpalko v Evropi (www.wpz.ch) in pa priznanje Srebrni ceh 2015, za kakovosten razvoj toplotnih črpalk in delovanje podjetja Termo-tehnika. Družba razvija rešitve za učinkovito izrabo obnovljivih virov energije. Toplotne črpalke, ki so plod lastnega razvoja in proizvodnje, so namenjene gospodinjstvom in uporabi v večjih objektih. Vse ogrevalne toplotne črpalke Kronoterm odlikuje moderen design in imajo serijsko vgrajen web modul, ki omogoča oddaljen nadzor toplotne črpalke z za uporabnika brezplačno aplikacijo CLOUD KRONOTERM.

Celotno ponudbo Kronoterm si lahko ogledate v njihovem razstavnem salonu v novem objektu Kronoterm, ob izvozu Šentrupert iz avtoceste smer Ljubljana-Maribor, vsak delovni dan od 7:00 do 15:00 ure.

Fotografija: Termo-tehnika d.o.o.