201701.12
0

Dvor Jezeršek praznuje 10 let delovanja

Jezeršek gostinstvo je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih. Njihov trud je usmerjen v združevanje bogate kulinarične dediščine ter sodobnih spoznanj v kuharski umetnosti – to se odraža v celoviti skrbi za goste.

Na vsakem dogodku stremijo k popolnosti in celostnemu pristopu. Ponašajo se z različnimi uspehi, ki dokazujejo, da so na pravi poti in tako pestro paleto dejavnosti ohranjajo in širijo na nova področja. Zanimivi in predvsem izjemno kreativni so dogodki, ki se v okviru njihove organizacije odvijajo skozi vse leto.

Poleg njihovih ostalih lokacij stoji v objemu Kamniško-Savinjskih Alp veličastna, več kot 240 let stara domačija, Dvor Jezeršek, ki te dni praznuje že 10. rojstni dan. Tu si roko podajata tradicija in sodobnost in natanko tukaj lahko Slovenijo tudi »okusite«. Gostinska ponudba je namreč usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike, kar potrjuje prestižni naziv Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo«.

Dvor Jezeršek

Pod eno streho združeni hotel, gostilna, konferenčni prostori in Akademija Jezeršek ter njihova celostna ponudba izrekajo dobrodošlico poslovnim gostom in zasebnim obiskovalcem, posameznikom in družinam.

Več o Jezerškovih nenavadnih kreativnih doživetjih, ki jih gostijo v neobičajnih restavracijah, na snegu, na plovbi po Ljubljanici, v kabinski žičnici, visoko v zraku nad mestom, na odprti tržnici ali pa kar na domačem vrtu si lahko ogledate na povezavi.