201511.10
0

Dodatno priznanje za Plastiko Skaza

Velenjsko družinsko podjetje Plastika Skaza je prejelo še eno priznanje. Po tem, ko je bila družba nagrajena z več nagradami, med drugim tudi z nagrado za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke v letu 2014, in je direktorica Tanja Skaza prejela naziv Mlada managerka leta 2014 in Evropska naj managerka v regiji jugovzhodne in srednje Evrope, je Plastika Skaza sedaj bogatejša še za priznanje natečaja Deloitte Technology Fast 50 za območje centralne Evrope.

Ta vključuje 50 hitro rastočih javnih ali zasebnih tehnoloških podjetij v posamezni regiji. Plastika Skaza je bila uvrščena in tudi zmagala v kategoriji “Big five” oziroma “Velikih pet” v segmentu čiste tehnologije. To je kategorija podjetij v centralni Evropi, ki poslujejo vsaj štiri leta, so imela v zadnjih štirih letih najmanj 50.000 evrov operativnih sredstev, njihov prihodek lani pa je presegal 25 milijonov evrov.

Plastika Skaza bo priznanje prejela na posebnem srečanju in uradni podelitvi, ki se bo zgodila decembra. V podjetju pravijo, da si bodo prizadevali ostati na lestvici kot zmagovalec v svojem segmentu. Nedavno so bili nagrajeni še z enim priznanjem, priznanjem »Stvaratelji stoljeća« oziroma »Ustvarjalci stoletja«, ki pa ga bodo uradno prejeli marca prihodnje leto na Hrvaškem.

»Vsaka nagrada nam pomeni priznanje za naše delo in pogum za novo ustvarjalnost, predvsem pa željo, da strmimo k še večji inovativnosti in čim višje. Predvsem smo vedno bolj usmerjeni poleg inovativnosti v okolju prijazne izdelke,« je ob tem dejala direktorica podjetja Tanja Skaza.  

Foto: Barbara Reya