201501.23
0

DEWESoft z lastnim znanjem osvaja svet

Trboveljsko podjetje DEWESoft proizvaja merilne instrumente in programske ter strojne rešitve najzahtevnejših meritev v avtomobilski, letalski, transportni in drugih industrijah, civilnem inženiringu in energetiki, s čimer je prisotno na trgih v več kot štiridesetih državah sveta.

Njihove izdelke uporabljajo svetovne družbe, kot so na primer Honeywell, Volvo, Scani, Renault in Caterpillar. Poleg Nase so DEWESoftovi partnerji med drugim tudi Alfa Romeo, American Boa, Audi, BMW, Ferrari, ADD Korea, Boeing, Gency Japan, United Space Alliance, Alstom, Bombardier, Deutsche Bahn, Kawasaki, Bayer, Bosch, Canon, Nokia, Panasonic, Siemens in drugi.

Vsi instrumenti so plod lastnega znanja in razvoja, dodana jim je lastna programska oprema, hkrati pa podjetje izdelke tudi strojno obdeluje samo. Inovacije, ki predstavljajo preko ene tretjine proizvodnega programa, razvija lastna skupina razvojnikov.

Podjetje je v zadnjih letih ustanovilo lastna podjetja v Avstriji, Nemčiji, ZDA, Singapurju, Indiji in na Tajvanu. Pred kratkim pa so svojim kupcem in partnerjem, ki prihajajo s celega sveta predstavili revolucionarni merilni instrument, ki so ga poimenovali Krypton in omogoča distribuiran zajem podatkov. DEWESoft Krypton predstavitveni video.

Nove izdelke bo podjetje predstavilo na tradicionalni DEWESoftovi mednarodni merilni konferenci med 13. in 17. aprilom 2015  v kongresnem centru Thermana Laško.