201409.08
0

Člani Kluba slovenskih podjetnikov na sejmu MOS

Celjski sejem MOS (Mednarodni sejem obrti in podjetnosti) je letos že 47. po vrsti. Kot največji sejem v Sloveniji in regiji predstavlja odlično priložnost za predstavitev novosti in prepoznavanje dobrih partnerjev.

Med 10. septembrom in 15. septembrom 2014 bo svojo ponudbo predstavilo več kot 1500 razstavljavcev iz več kot 30 držav, med njimi pa bo tudi nekaj članov Kluba slovenskih podjetnikov.

Kolektiv KRONOTERM se bo tokrat predstavil s celotnim prodajnim programom toplotnih črpalk, ogrevalnih in hladilnih sistemov ter dokupnim programom. Seveda ne bodo manjkale tudi letošnje novosti, ki so jih razvili v Termo-tehniki (ogrevalne toplotne črpalke večjih moči za večje objekte). Razstavljen pa bo tudi prodajni hit, hidravlični modul HM 131, ki je v maju dobil sejemsko nagrado. Njihovo razstavišče se bo nahajalo v hali L, razstavni prostor številka 2.

MIK Celje bo predstavilo inovativne rešitve s področja PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter steklenih fasad. Letošnji poudarek pa bo na celostnih rešitvah za energetsko učinkovite sanacije in novogradnje ter na lokalnem prezračevalnem sistemu MIKrovent, ki omogoča zračenje prostora pri zaprtih oknih z minimalnimi izgubami toplote in je primeren tako za sanacije obstoječih objektov kot za novogradnje. Njihovo razstavišče – hala K, razstavni prostor številka 22.

Podjetje MKL Systems bo, kot eden večjih proizvajalcev garažnih in industrijskih dvižnih vrat v Sloveniji, predstavilo njihovo pestro ponudbo tovrstnih vrat, ki jih izdelujejo po meri naročnika ter aluminijastih nadstreškov z visoko zaščito ter dolgo življenjsko dobo. Njihovo razstavišče bo v hali D, na razstavnem prostoru številka 13.

Podjetje ROLTEK je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev rolet, zunanjih žaluzij, garažnih rolo in stropnih vrat, komarnikov, markiz ter ostalih senčil. Tokrat bodo predstavili novosti s področja zaščite pred mrčesom – komarnikov. Med njimi je nov sistem rolo komarnika, ki omogoča vgradnjo na okna s polkni. Glavna novost pa je linija zunanjih žaluzij HERO. Odlično senčenje, edinstven odboj sončnih žarkov, skoraj popolno temnenje, estetika in udobno tiho upravljanje so argumenti, ki z linijo HERO postavljajo nove mejnike pri zunanjih senčilih. Našli jih boste v hali K, razstavni prostor številka 21.

ROTO vabi na njihov zunanji in notranji razstavni prostor, na katerem bodo razstavili čistilne naprave, zbiralnike deževnice, lovilce olj, silose, samokolnice, sode za vino, posode za sadje, posode za zelje, cvetlična korita, modele za beton, kajake in kanuje. Njihova lokacija bo v hali L, razstavni prostor številka 25.

Strojegradnja SAS je eden vodilnih proizvajalcev upogibnih strojev za preoblikovanje pločevine v Evropi in največji na Balkanu. Poleg hidravličnih in ročnih upogibnih strojev dolžine 2-8 metrov obsega njihov proizvodni program še drugo opremo in naprave za krovce in kleparje. To so naprave za rezanje, previjanje, preoblikovanje pločevine ter skladiščno transportna oprema. Izdelki so plod lastnega razvoja, izkušenj, znanja ter sodelovanja z uporabniki. Njihov razstavni prostor bo v hali C na številki 18.

Podjetje YASKAWA Slovenija nudi robotske rešitve za vsako industrijsko dejavnost in namen. Na sejmu bodo predstavili industrijskega robota Yaskawa Motoman in bodo v hali D, razstavni prostor številka 18.

Vljudno vabljeni v Celje!