201503.06
0

Člani Kluba slovenskih podjetnikov na 54. sejmu DOM

Sejem Dom je največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah.  S sloganom Črta, načrt, prostor privablja vse tiste, ki načrtujejo prenovo svojih prostorov ali novogradnjo. Letos bo svojo ponudbo predstavilo več kot 548 podjetij  iz več kot 32 držav, med njimi  tudi nekaj članov Kluba slovenskih podjetnikov.

Sejem Dom pa bo obiskovalcem na voljo od 10. do 15. marca, od torka do sobote bo odprt od 9.30 do 19.30 ure, v nedeljo pa do 18.00 ure. Letošnja novost so sejemski popusti, ki jih je pri nekaterih razstavljavcih možno uveljaviti še šest mesecev po sejmu.

Kolektiv KRONOTERM (Termo-tehnika) se bo predstavil s celotnim prodajnim programom toplotnih črpalk, ogrevalnih in hladilnih sistemov ter dokupnim programom. Seveda ne bodo manjkale letošnje novosti. Njihovo razstavišče se bo nahajalo v dvorani B.

MIK Celje bo predstavilo inovativne rešitve s področja PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter steklenih fasad. Letošnji poudarek pa bo na celostnih rešitvah za energetsko učinkovite sanacije in novogradnje ter na lokalnem prezračevalnem sistemu, ki omogoča zračenje prostora pri zaprtih oknih z minimalnimi izgubami toplote. Njihovo razstavišče – dvorana A2.

Podjetje MKL Systems bo, kot eden večjih proizvajalcev garažnih in industrijskih dvižnih vrat v Sloveniji, predstavilo njihovo pestro ponudbo vrat, ki jih izdelujejo po meri naročnika ter aluminijastih nadstreškov z visoko zaščito ter dolgo življenjsko dobo. Njihovo razstavišče bo v dvorani ZU, A1.

Podjetje ROLTEK je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev rolet, zunanjih žaluzij, garažnih rolo in stropnih vrat, komarnikov, markiz ter ostalih senčil. Tokrat bodo predstavili najnovejše smernice s področja senčenja – inovativne zunanje žaluzije HERO in novo senčilo iz blaga Zip Screen.2. Našli jih boste v dvorani AV.

ROTO vabi na njihov razstavni prostor, na katerem bodo razstavili čistilne naprave, zbiralnike deževnice, lovilce olj, silose, samokolnice, sode za vino, posode za sadje, posode za zelje, cvetlična korita, modele za beton… Njihova lokacija bo v dvorani ZU.

Vljudno vabljeni!

Sejem Dom_9 Sejem Dom_13

Vir: Arhiv Gospodarsko razstavišče d.o.o.