201508.29
0

Člani kluba na Celjskem sejmu MOS

Celjski sejem MOS (Mednarodni sejem obrti in podjetnosti) je letos že 48. po vrsti. Kot najpomembnejši poslovni sejem v Sloveniji in regiji predstavlja odlično priložnost za predstavitev novosti in prepoznavanje dobrih partnerjev. Potekal bo med  8. in 13. septembrom 2015, svojo ponudbo pa bodo predstavljali tudi člani Kluba slovenskih podjetnikov.

KRONOTERM (Termotehnika) se bo tokrat predstavil s celotnim prodajnim programom toplotnih črpalk za ogrevanje in hlajenje objektov ter pripravo sanitarne vode, hladilnih naprav za industrijo in vinarstvo, prezračevalnih sistemov, bojlerjev ter zalogovnikov. Njihovo razstavišče se bo nahajalo v hali L, razstavni prostor številka 6.

MIK Celje bo predstavilo inovativne rešitve s področja PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter steklenih fasad. Letošnji poudarek pa bo na celostnih rešitvah za energetsko učinkovite sanacije in novogradnje ter na lokalnem prezračevalnem sistemu MIKrovent, ki omogoča zračenje prostora pri zaprtih oknih z minimalnimi izgubami toplote – do 87% rekuperacijo toplote zraka pri 100% izmenjavi zraka v prostoru in je primeren tako za sanacije obstoječih objektov kot novogradnje. Celostno ponudbo rešitev za energetsko varčne zasteklitve in sanacije objektov bodo dopolnili tudi z inovativnim sistemom odpiranja škatlastih oken, ki se vgrajujejo predvsem v spomeniško zaščitene objekte v starih mestnih jedrih in v objekte v alpskem svetu. Nov patentiran sistem odpiranja omogoča odpiranje obeh okenskih kril hkrati in predstavlja pomemben korak pri združevanju inovativnosti in tradicije. Hala K, razstavni prostor 24.

MKL Systems bo, kot eden večjih proizvajalcev garažnih in industrijskih dvižnih vrat v Sloveniji, predstavilo njihovo pestro ponudbo tovrstnih vrat, ki jih izdelujejo po meri naročnika ter aluminijastih nadstreškov z visoko zaščito ter dolgo življenjsko dobo. Njihovo razstavišče bo v hali D, prostor številka 9.

ROLTEK je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev rolet, zunanjih žaluzij, garažnih rolo in stropnih vrat, komarnikov, markiz ter ostalih senčil, ki svoje rešitve in kakovost uspešno trži že osemnajst let. Poudarek letošnje predstavitve je na doseganju energetskih prihrankov s pravilno izbiro in vgradnjo zunanjih senčil. Na enostaven in praktičen način bodo predstavili najnovejšo različico zunanje žaluzije s komarnikom KRPAN.3 ter popolnoma nov predokenski roletni sistem s pravilnim navijanjem. Našli jih boste v hali K, razstavni prostor številka 1.

ROTO vabi na njihov zunanji in notranji razstavni prostor, na katerem bodo razstavili čistilne naprave, zbiralnike deževnice, lovilce olj, silose, samokolnice, sode za vino, posode za sadje, posode za zelje, cvetlična korita, modele za beton, kajake in kanuje. Njihova lokacija bo v hali L, razstavni prostor številka 30.

Strojegradnja SAS je eden vodilnih proizvajalcev upogibnih strojev za preoblikovanje pločevine v Evropi in največji na Balkanu. Poleg hidravličnih in ročnih upogibnih strojev dolžine 2-8 metrov obsega njihov proizvodni program še drugo opremo in naprave za krovce in kleparje. To so naprave za rezanje, hidravlični upogibni stroji, profilne linije ter skladiščno transportna oprema. Izdelki so plod lastnega razvoja, izkušenj, znanja ter sodelovanja z uporabniki. Njihov razstavni prostor bo v hali C na številki 23.

YASKAWA Slovenija nudi robotske rešitve za vsako industrijsko dejavnost in namen. Na sejmu bodo predstavili industrijskega robota Yaskawa Motoman in bodo v hali D, razstavni prostor številka 11.

Vljudno vabljeni v Celje!

Sejem MOS 2015