201609.12
0

Člani kluba na 49. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti

Celjski sejem MOS je letos že 49. po vrsti. Kot najpomembnejši poslovni sejem v Sloveniji in regiji predstavlja odlično priložnost za predstavitev novosti in prepoznavanje dobrih partnerjev. Potekal bo med  13. in 18. septembrom 2016, svojo ponudbo pa bodo predstavljali tudi številni člani Kluba slovenskih podjetnikov.

Podjetje INTERA bo predstavilo Intrix, slovensko aplikacijo za CRM (upravljanje odnosov s strankami) in vodenje projektov, ki pomaga prodajati pametneje. Vsi podatki o strankah ter o vseh aktivnostih podjetja z njimi so v Intrixu pregledno zbrani ter vsem članom ekipe dostopni kjerkoli in kadarkoli. Intrix odlikuje velika prilagodljivost potrebam podjetja. Mobilni verziji za iOS in Android omogočata brezhibno uporabo prek pametnih telefonov in tablic. Njihov razstavni prostor bo v dvorani L1, številka 59.

KRONOTERM (Termotehnika), kot največji slovenski proizvajalec toplotnih črpalk in ponudnik rešitev za udoben in cenovno ugoden način ogrevanja. V programu imajo toplotne črpalke za ogrevanje objektov in segrevanje sanitarne vode, hladilne naprave za hlajenje strojev, industrijskih procesov, kleti in drugih nizkotemperaturnih prostorov, prezračevalne sisteme z rekuperacijo, bojlerje in zalogovnike ter konvektorje. Dokazano slovensko kakovost na švicarskih inštitutih bodo predstavili v dvorani L, razstavni prostor številka 4.

Podjetje MIK bo predstavilo nov okenski sistem Kubus z manj okvirja in več svetlobe. Kupcu bo na voljo nepozabno doživetje 3D sprehoda po hiši in pregled MIK rešitev zasteklitev. Poleg rešitev s področja PVC, ALU in LES-ALU stavbnega pohištva ter steklenih fasad, bo prikazan vse bolj uveljavljen lokalni prezračevalni sistem MIKrovent, ki omogoča zračenje prostora pri zaprtih oknih z minimalnimi izgubami toplote in je primeren tako za sanacije obstoječih objektov kot novogradnje. Njihovi predstavniki bodo na voljo v dvorani K, razstavni prostor 21.

MKL Systems bo, kot eden večjih proizvajalcev garažnih in industrijskih dvižnih vrat v Sloveniji, predstavil njihovo pestro ponudbo tovrstnih vrat, ki jih izdelujejo po meri naročnika ter aluminijastih nadstreškov z visoko zaščito ter dolgo življenjsko dobo. Njihovo razstavišče najdete v dvorani D, številka 32 ter ZP3 12.

ROLTEK je slovenska mednarodno uveljavljena blagovna znamka za sisteme senčenja z glavnim poudarkom na funkcionalnosti, estetiki in dolgi življenjski dobi. Je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev rolet, zunanjih žaluzij, garažnih rolo in stropnih vrat, komarnikov, markiz ter ostalih senčil. Na sejmu predstavljajo svoje uveljavljene sisteme senčil in komarnikov, glavni poudarek pa je na najnovejšem sistemu zunanjih žaluzij HERO, ki je po novem na voljo tudi za okna nepravilnih oblik. Našli jih boste v dvorani K, razstavni prostor številka 20.

Podjetje ROTO je slovenski proizvajalec z več kot 40 letno tradicijo in zagotavlja visoko kakovost na področju izdelave rezervoarjev za pitno vodo, zbiralnikov deževnic, čistilnih naprav, greznic, jaškov, lovilcev olj in lovilcev maščob. Na sejmu bodo predstavili dve novi družini rezervoarjev za vodo, ki so namenjeni za vkop v zemljo ali prostostoječo uporabo. Njihova lokacija bo v dvorani L, razstavni prostor številka 39.

Strojegradnja SAS je s 25 letno tradicijo eden izmed večjih proizvajalcev krivilnih strojev za preoblikovanje pločevine v Evropi. Podjetje je specializirano za hidravlične in ročne krivilne stroje dolžine od 2 do 8 metrov. Poleg tega proizvodni program obsega še drugo opremo za krovce. To so predvsem naprave za razvijanje, navijanje in rezanje pločevine ter skladiščno transportna oprema. Njihov razstavni prostor ZP3 01.

YASKAWA Slovenija nudi robotske rešitve za vsako industrijsko dejavnost in namen. Na sejmu bodo predstavili industrijske robote Motoman v različnih aplikacijah. Ogledate si jih lahko v dvorani D, razstavni prostor številka 13.

Fotografije: Nataša Müller za Celjski sejem