201707.05
0

Business Run Ljubljana 2017

V četrtek, 21. septembra 2017, bo Ljubljana gostila drugi Business Run. Na atraktivnem tekaškem dogodku s poudarjenimi elementi teambuildinga in mreženja, odlično kulinariko in spektakularnim glasbenim doživetjem pa bo tokrat sodeloval tudi Klub slovenskih podjetnikov.

Dogodek je namenjen vsem naveličanim klasičnih poslovnih druženj, vsem tistim, ki se zavedajo moči timskega duha in ga znajo pravilno uporabiti za svojo poslovno rast. Dogodek, na katerem pozabite na kravate in visoke pete.

Business Run

Štafetni tek ali nordijska hoja

V prvem delu se 3-članska ekipa poda na štafetni tek. Vsak od članov ekipe pa bo moral s štafetno palico preteči svoj krog v Parku Tivoli v dolžini nekaj manj kot 4 km. Časi vseh sodelujočih v ekipi se seštejejo.

Za tiste, ki jim tek ne diši pa se lahko udeležijo preizkušnje v nordijski hoji. Štart in trasa bosta enaki kot tekaška. Prijavite se v trojkah, prehodili boste en “krog”.

Kulinarika & Glasba

Po teku v Tivoliju se dogodek preseli v Dvorano Tivoli, kjer se preostanek večera nadaljuje ob izvrstnih kulinaričnih krepčilih, izpod rok ekipe Jezeršek. Vrhunec večera bo zagotovo “zakuhala” zvezdnica, pop ikona, dama presežkov, Severina.

Šport, posel in zabava se lahko združijo na tekaškem dogodku brez primere. Vljudno vabljeni, da prijavite svoje poslovne ekipe.

http://businessrunljubljana.si/prijavnica/

Business Run