201507.31
0

AV Studio in Creatim Ržišnik Perc med spletnimi prvaki

Projekt WEBSI Spletni prvaki je bil ustvarjen z namenom širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni. Pobudnika in izvajalca projekta WEBSI Spletni prvaki sta podjetje Medijski partner, d. o. o. in svetovalno-analitična družba E-laborat, d.o.o.

Podeljene nagrade WEBSI Spletni prvaki 2015 spodbujajo odličnost v slovenskem digitalnem prostoru, pri čemer bodo predstavljene rešitve vseh podjetij, ki so na tem področju v določenem letu ustvarila presežke. A vseeno projekt prvenstveno ni namenjen podeljevanju nagrad, temveč arhiviranju, ocenjevanju in izobraževanju.

V letošnjem letu s svojimi digitalnimi presežki ponovno sodelujeta velenjsko podjetje Av Studio ter Creatim Ržišnik Perc iz Šenčurja.

Na lanskoletni podelitvi nagrad je podjetje AV Studio osvojilo kar šest nagrad, med njimi je bila po glasovanju ljudstva zmagovalna njihova spletna stran Naredivrt.si, ponašajo pa se tudi z 2. mestom za Najboljšo digitalno agencijo leta 2014. Tudi letos so s svojimi naročniki pripravili kar nekaj odličnih projektov s katerimi se potegujemo za Websi nagrade.

AV studio:

*Spletna stran podjetja Gorenje Slovenija, Gorenje GSI, d.o.o.

*Spletna stran Pivnice Union

*Spletna stran konference medijskih trendov Sempl 2014

*Spletni portal Unitur

*Spletna stran za paket Vzajemna Mladi – Zadžuskaj

*Spletna stran Visit Vrhnika

Podjetje Creatim Ržišnik Perc, ki je poleg ostalih nagrad osvojilo 1. mesto v kategoriji Najboljše spletne trgovine Mercator.si, pa se letos predstavlja z vrsto novih projektov.

Creatim Ržišnik Perc:

*Spletna stran podjetja Extra Lux d.o.o.

*Spletno mesto podjetja Tušmobil, d.o.o.

*Spletna stran podjetja Euro Plus d.o.o.

*Spletna trgovina podjetja INTERSPORT ISI, d.o.o.

*Spletna stran podjetja e-Študentski Servis, ŠS d.o.o

*Turistični portal za destinacijo Srce Slovenije

WEBSI dan, 2. Simpozij o digitalnih komunikacijah,  ki se bo odvil 11. septembra, 2015 na Fužinskem gradu v Ljubljani bo zajemal predavanja, okrogle mize, razprave, posvete, druženje ter večerno podelitev nagrad WEBSI Spletni prvaki 2015.

V kolikor želite spoznati nove trende in učinkovite načine digitalnega komuniciranja, ste dobrodošli, da se Websi dneva tudi udeležite.

Websi 2014

Fotografije: Websi