201711.17
0

Akrapoviču na mednarodnem salonu EICMA

Akrapovič se je v preteklem tednu uspešno predstavil na uglednem mednarodnem salonu EICMA v Milanu, kjer je vodilni svetovni proizvajalec vrhunskih lahkih visoko zmogljivih izpušnih sistemov predstavil najnovejše inovativne izdelke in obiskovalcem omogočil, da izkusijo novo dimenzijo.

Na letošnjem salonu EICMA – poznanim tudi kot milanski motociklistični salon – so si obiskovalci lahko na razstavnem prostoru podjetja ogledali najnovejše Akrapovičeve visokotehnološke izpušne sisteme, vključno s premierno predstavljenimi izdelki za različne znamke motociklov. Razstavljeni so bili tudi zmagoviti dirkalni stroji in številne interaktivne vsebine, ki so jih lahko obiskovalci preizkusili.

Podjetje Akrapovič je že več kot 25 let na čelu tehnološkega razvoja izpušnih sistemov za motocikle, pri čemer so obiskovalci lahko iz prve roke videli, slišali in občutili Akrapovičev svet. Izboljšan zvok, zmogljivost, vodljivost in oblika – vse to in še več odlikuje Akrapovičeve izpušne sisteme. Celotno izkušnjo so poudarili interaktivni eksponati, vključno s posebno sobo (Experience Room), v kateri so se lahko obiskovalci popolnoma prepustili zvoku, obliki in mojstrstvu Akrapovičevih izdelkov, preizkusili pa so lahko tudi Akrapovičev Sound Chair in se predali edinstvenim tonom Akrapovičevega izpuha.

Ker je dirkanje pomemben del Akrapovičevega DNK, so bili na ogled tudi dirkalniki, opremljeni z Akrapovičevimi izpuhi. Z razstavljenimi motocikli iz sveta MotoGP™, MXGP in Moto3™ – z nekaterimi med njimi so dirkači letos zmagali in osvojili naslov svetovnih prvakov – in obiski zvezdnikov, ki tekmujejo v različnih svetovnih prvenstvih, je imel razstavni prostor vsekakor močno dirkaško noto.

Premierna predstavitev novosti

Akrapovič je na letošnjem salonu EICMA predstavilo svojo najnovejšo ponudbo visoko zmogljivih lahkih izpušnih sistemov za motocikle BMW F 850 GS, Kawasaki Ninja H2 SX, Kawasaki Z900RS in Piaggio MP3 500 ter svoj prvi izpušni sistem za motocikle znamke Kymco. Poleg teh čudovitih izpušnih sistemov so na ogled tudi številni drugi artikli iz Akrapovičevega kataloga, kar nazorno kaže, da ima podjetje izredno široko ponudbo izdelkov, ki jih odlikuje mojstrska izdelava.

Fotografije: Akrapovič d.d.