201701.04
0

Akrapovičev izdelek lahko registrirate in postanete del skupnosti

Pri podjetju Akrapovič uvajajo ekskluzivno »registracijo produktov«, ki bo kupcem omogočila dostop do edinstvenega paketa, ki ga ponuja vodilni svetovni proizvajalec visoko zmogljivih izpušnih sistemov.

Nova storitev bo vsem kupcem novih Akrapovičevih izpušnih sistemov dala priložnost, da svoj izdelek registrirajo in postanejo del skupnosti. Po registraciji bodo imeli kupci dostop do »Akrapovičeve podpore strankam«, ki bo skrbela za vprašanja vseh registriranih kupcev. Poleg tega bodo vse registrirane stranke med prvimi prejele najnovejše novice o podjetju in njegovih visokotehnoloških inovacijah, informacije o novih izdelkih, dogodkih in Akrapovičevi dirkaški dejavnosti ter še mnogo drugih zanimivih novic.

Kupec lahko postane del te Akrapovičeve skupnosti tako, da svoj izdelek registrira na povezavi. Postopek je brezplačen in zelo preprost. Registracija je na voljo vsem kupcem novih Akrapovičevih izpušnih sistemov za drugo vgradnjo za avtomobile, motocikle in skuterje ter velja samo za prvega lastnika izpušnega sistema. Za registracijo pridejo v poštev vsi Akrapovičevi izpušni sistemi, ki so bili izdelani 1. 1. 2012 ali pozneje, imajo vgravirano serijsko številko in jih isti ali kak drug lastnik še ni registriral.

Najnovejšo Akrapovičevo storitev, ki omogoča registracijo izdelkov, bi morali uporabljati prav vsi lastniki najboljših visoko zmogljivih izpušnih sistemov na svetu, saj daje kupcem ekskluzivni dostop in neposreden vpogled v svet Akrapovičevih izpuhov.