201804.16
0

Akrapovič prejel še eno prestižno nagrado Red Dot za svoje vrhunske izpuhe

Slovenski proizvajalec vrhunskih izpušnih sistemov je pobral še eno prestižno lovoriko: znova je postal ponosen prejemnik nagrade Red Dot v kategoriji produktnega oblikovanja.

Nagrado je prejel za izpušni sistem Slip-On Line iz titana za motocikla Ducati Multistrada 1200 Enduro in Multistrada 950. Nagrajeni izpušni sistem je prava oblikovalska in konstruktorska umetnina, ki so jo v podjetju izdelali na podlagi bogatih dirkaških izkušenj in znova dokazuje Akrapovičevo strast do oblikovanja inovativnih izdelkov, ki so v ospredju tehnološkega razvoja izpušnih sistemov.

Izpušni sistem se odlično ujema z linijami motocikla, z uporabo inovativnih materialov in najsodobnejše tehnologije pa so v podjetju ustvarili novo visoko zmogljivo mojstrovino, za katero so prejeli to ugledno priznanje.

Pri Akrapoviču so nagrade Red Dot zelo veseli, saj znova potrjuje njihovo zavezanost k izdelovanju najboljšega, kar zmorejo. Priznanje tako ugledne ustanove je velika nagrada za vse trdo delo in izvirnost, ki odlikuje vse Akrapovičeve izdelke.

Zmagovit izpušni sistem bo na ogled v muzeju Red Dot Design Museum v Essnu, hkrati pa bo predstavljen tudi v zborniku Red Dot Design Yearbook.