201802.16
0

Akrapovič predstavil nov izpušni sistem za najnovejša BMW-jeva motocikla

Pri Akrapoviču so predstavili nov izpušni sistem Slip-On Line iz titana za dva najnovejša BMW-jeva motocikla, F 850 GS in F 750 GS 2018. Z njim sta še privlačnejša, izboljša pa se tudi njuna voznost na cesti in zunaj nje.

Gre za popolnoma novo obliko izpušnega sistema, ki se odlično prilega linijam motociklov. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, pri čemer je zunanji plašč dušilca iz lahkega titana, končno podobo pa zaokroža ročno izdelana kapa iz ogljikovih vlaken. Inovativni novi izpušni sistem krasi tudi reliefni odtis, ki poskrbi za edinstven, dinamičen in športen videz. S čudovitim črnim končnim premazom in vgraviranim Akrapovičevim logotipom izpušni sistem Slip-On Line prinaša eleganco, ki izvrstno dopolnjuje podobo obeh motociklov.

Nova motocikla BMW F 850 GS in F 750 GS sta primerna za vožnjo po najrazličnejšem terenu, z dodatkom Akrapovičevega izpušnega sistema Slip-On Line pa se celotna vozna izkušnja dvigne na še višjo raven. Zaradi uporabe najnovejših materialov in proizvodnih metod je izpušni sistem za 38,6 % lažji od serijskega, kar izboljša vodljivost motocikla. Montaža je preprosta, saj deluje po načelu »vklopi in igraj« ter ne zahteva dodatnih nastavitev elektronske krmilne enote (ECU). Izpušni sistem ima homologacijo ES in ECE ter se odlično prilega BMW-jevim stranskim potovalnim kovčkom.

Akrapovic_for_BMW_F_850_GS_1Fotografije: Akrapovič d.d.