201507.01
0

Akrapovič na poti v Garmisch-Partenkirchen na BMW Motorrad Days

Podjetje Akrapovič se bo pridružilo na tisoče BMW-oboževalcem na dogodku BMW Motorrad Days, ki bo potekal v Garmisch-Partenkirchnu med vikendom, od 3. do 5. julija.

Podjetje bo na tem enkratnem dogodku, na katerega je vstop prost, predstavilo več novih modelov izpušnih sistemov za trenutno serijo motociklov BMW in najnovejši športni izpušni sistem za avtomobil BMW M4.

Poleg tega bo njegov razstavni prostor obiskalo nekaj posebnih gostov, med njimi štirikratni svetovni prvak v akrobatski vožnji Chris Pfeiffer, svetovno znani popotnik Željan Rakela – ki je s svojim motociklom BMW R 1200 GS Adventure prevozil več kot 210.000 km po petih celinah – ter ameriška »kraljica hitrosti« in sedemkratna svetovna rekorderka na dirkah v pospeševanju Valerie Thompson. Na ogled bodo tudi dirkalni motocikli in BMW-jev varnostni motocikel za letošnjo sezono MotoGP™, vsi opremljeni z Akrapovičevimi izpuhi.

Na razstavnem prostoru bodo poleg tega na voljo motocikli, pri katerih bodo lahko obiskovalci v živo slišali znameniti zvok Akrapovičevega izpuha. Eden izmed obiskovalcev bo tudi srečni dobitnik izpušnega sistema za motocikel BMW. V treh dneh se lahko zastonj udeležite različnih prireditev, kot so šovi, zabave in demonstracije, zato je to vsekakor dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben BMW-oboževalec.