201606.29
0

Akrapovič na poti v Garmisch-Partenkirchen na BMW Motorrad Days

Podjetje Akrapovič se bo pridružilo na tisoče BMW-oboževalcem na dogodku BMW Motorrad Days, ki bo potekal v Garmisch-Partenkirchnu v Nemčiji, od 1. do 3. julija 2016.

Podjetje bo na tem prestižnem dogodku sodelovalo že desetič zapored, kar je še ena pomembna prelomnica v zgodovini podjetja. Za številne motociklistične navdušence je to dogodek, ki ga preprosto ne smeš zamuditi, zato vedno privabi ogromno obiskovalcev. Na njem bodo prvič predstavili enega izmed izpušnih sistemov iz omejene izdaje, oblikovane ob 25. obletnici podjetja. Te izpušne sisteme bodo podarili različnim dobrodelnim organizacijam in partnerjem, ki jih bodo nato podarili naprej ali prodali na dražbi ter tako zbrali potrebna sredstva za uresničevanje svojih ciljev. Zbirka 25 izpušnih sistemov vključuje pet izpuhov za BMW, in sicer štiri izpušne sisteme iz linije Slip-On iz titana za BMW S 1000 RR 2016 ter en unikatni izpušni sistem iz linije Slip-On iz titana s karbonskimi izhodi za BMW M4. Vsi izdelki so opremljeni s posebnim logotipom in zaporedno številko.

Poleg tega bodo predstavili tudi svojo najnovejšo ponudbo izdelkov, ki dokazuje njihovo nenehno predanost raziskovanju, dopolnjevanju in širitvi področja visokozmogljivih izpušnih sistemov na podlagi uporabe inovativnih materialov, revolucionarnega dizajna in najnovejših tehnoloških napredkov. Na ogled bo široka ponudba izpušnih sistemov za motocikle BMW in čisto novi izpušni sitem za BMW M2, ki spreminja pravila igre med športnimi kupeji. Poleg tega bo na prizorišču razstavljen tudi izpušni sistem za BMW HP2 Megamoto. To je bil prvi Akrapovičev izpušni sistem prve vgradnje za BMW. Razvili so ga pred desetimi leti, na začetku sodelovanja z nemškim proizvajalcem, njihov cilj pa je bil izboljšati zmogljivost motorja in nadgraditi celotno vozno izkušnjo s prepoznavnim Akrapovičevim zvokom. Njihov razstavni prostor bodo obiskali tudi znani motociklistični dirkači, na njem pa bodo na ogled tudi nekateri pomembnejši dirkalniki.
Akrapovič BMW M2

Fotografije: Akrapovič d.d.