201504.30
0

Akrapovič izboljšal zmogljivost Hondinih motociklov

Pri podjetju Akrapovič so razvili čisto nova izpušna sistema za Hondina vsestranska motocikla, ki še povečata njuno zmogljivost in vodljivost ter užitek v vožnji.

Hondi CB650F in CBR650F sta znani po svojem športnem značaju in vodljivosti ter privlačnem in agresivnem dizajnu. Če jima dodamo še Akrapovičev izpušni sistem iz linije Racing, izboljšamo njuno podobo, motocikel postane še zmogljivejši in dobi lepši, močnejši zvok.

Sistema iz linije Racing sta na voljo v odprti različici in različici s homologacijo ES/ECE. Predstavljata nadgradnjo pri predelavi izpuha in ponujata optimalno zmogljivost po ugodni ceni. Izpušni sistemi iz linije Racing so razviti v sodobno opremljeni Akrapovičevi tovarni v Sloveniji. Zunanji plašč dušilca je izdelan iz lahkega, visoko odpornega titana, vrhunsko oblikovane cevi pa so narejene iz nerjavnega jekla. Celoten sistem je oblikovan tako, da zmanjša skupno težo motocikla in pomaga izboljšati njegovo vodljivost.

Sistema delujeta po načelu »vklopi in igraj« in sta zelo preprosta za namestitev. Povečata moč in navor, sta čudovito oblikovana in izdelana iz materialov, preizkušenih na dirkališču. V primerjavi z motocikli s serijskim izpuhom pa Hondi CB650F in CBR650F izstopata tudi zaradi enkratnega Akrapovičevega zvoka. Pri odprti različici se zvok spremeni v še močnejše in bolj športno rohnenje, hkrati pa je zvok pri obeh sistemih primeren tudi za običajno, vsakodnevno vožnjo.

Sistem iz linije Racing se izvrstno prilega linijam Honde CB650F v slogu streetfighterja ali pa športni Hondi CBR650F z oklepom. Z njuno pomočjo bo vsak motocikel tudi izgledal in zvenel tako dobro, kot deluje. V kompletu dobite priročnik z lahko razumljivimi navodili za montažo, zaradi česar je izpuh iz linije Racing izredno preprost za namestitev in ne potrebuje dodatnih nastavitev ali delov.

Akrapovičev izpušni sistem iz linije Racing prinaša več moči in navora, zaradi česar do konca izkoristi potencial Hond CB650F in CBR650F ter ju popelje na čisto novo raven zmogljivosti.

Akrapovič 1

Fotografije: Akrapovič d.d.