201603.10
0

55. sejem Dom odprt vse do nedelje

Sejem Dom je največji specializirani sejem graditeljstva v regiji Alpe Jadran. Različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja 545 podjetij iz 32 držav, med njimi tudi nekaj članov Kluba slovenskih podjetnikov.

Sejem bo obiskovalcem na voljo od 08. do 13. marca. Od torka do sobote med 9. in 20. uro, v nedeljo pa vse do 18. ure. Kot vsako leto bodo predstavljene tudi novosti v panogi.

Kolektiv KRONOTERM (Termo-tehnika) letos pripravlja predstavitev celovitih rešitev ogrevanja doma in sanitarne vode z novo generacijo toplotnih črpalk. Njihovo razstavišče se nahaja v hali B.

MIK CELJE bo predstavilo inovativne rešitve s področja PVC, ALU in lesenega stavbnega pohištva ter steklenih fasad. Letošnji poudarek pa bo na celostnih rešitvah za energetsko učinkovite sanacije in novogradnje ter na lokalnem prezračevalnem sistemu, ki omogoča zračenje prostora pri zaprtih oknih z minimalnimi izgubami toplote. Njihovo razstavišče – dvorana A2.

Podjetje MKL SYSTEMS bo, kot eden večjih proizvajalcev garažnih in industrijskih dvižnih vrat v Sloveniji, predstavilo njihovo pestro ponudbo vrat, ki jih izdelujejo po meri naročnika ter aluminijastih nadstreškov z visoko zaščito ter dolgo življenjsko dobo. Njihovo razstavišče bo v dvorani A1.

Podjetje ROLTEK je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev rolet, zunanjih žaluzij, garažnih rolo in stropnih vrat, komarnikov, markiz ter ostalih senčil. Poleg novega sistema za upravljanje preko interneta Iveo Home server si boste lahko ogledali tudi inovativne zunanje žaluzije HERO za poševna okna oz. okna nepravilnih oblik. Našli jih boste v dvorani A.

ROTO vabi na njihov razstavni prostor, na katerem bodo razstavili čistilne naprave, zbiralnike deževnice, lovilce olj, silose, samokolnice, sode za vino, posode za sadje, cvetlična korita, modele za beton… Njihova lokacija bo v dvorani BZ.

Vljudno vabljeni!