201702.24
0

25 let skupine Ržišnik Perc

Z obilico ustvarjalnosti in zanosa se je pred 25. leti pričela zgodba o uspehu, ki danes kot skupina RŽIŠNIK PERC zaseda pomemben položaj v slovenskem gospodarstvu.

Ekipa sprva majhnega biroja za arhitekturo in grafično oblikovanje z začetka 90. let je skozi leta postopoma rastla in prerastla v skupino petih specializiranih podjetij. Biro arhitektov in inženirjev PROTIM Ržišnik Perc se je na podlagi predanega dela dobro uigrane ekipe sodelavcev razvil v enega vodilnih birojev za projektiranje, projektni menedžment in vodenje izvedbe v regiji.

V 25. letih se je veliko spremenilo, podjetje je predvsem rastlo in še raste. Vendar pa je nekaj še danes enako kot nekoč: predanost delu, jasno zastavljeni cilji in zagotavljanje visoko kakovostnih storitev. Temelj uspeha biroja predstavljajo sodelavci, ki jih odlikuje celostni pristop k projektom, odprt dialog in obilo energije.

V PROTIMU so ponosni na svoje dosežke in se veselijo uspehov svojih strank, saj zanje ustvarjajo pomembne temelje za rast. Vsem strankam se zahvaljujejo za izkazano zaupanje in se obenem zavezujejo, da bodo zanje zavzeto ustvarjali zgodbe o uspehu tudi v prihodnje.

Več o delu in referencah podjetja si lahko preberete na spletni strani www.protim.si.