201701.31
0

11. Mednarodni sejem okusov – GASTexpo & Sladoled

Številne pohvale, tako s strani obiskovalcev, kot tudi razstavljavcev, pričajo o uspehu lanskega jubilejnega SEJMA OKUSOV. Sejem, ki se odvija istočasno kot sejem NATOUR ALPE-ADRIA, je lani obiskalo okrog 15.000 obiskovalcev, ki so lahko uživali v kulinaričnih programih in si znanje bogatili na strokovno podkovanih delavnicah. Letošnjo gastronomsko ponudbo so še nadgradili, zato 11. Mednarodnega sejma GASTexpo & Sladoled ne gre zamuditi.

Potekal bo od 1.- 4. februarja.2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na sejmu pa se predstavljajo ponudniki hrane in pijače, sladoleda, slaščičarstva, pekarstva in gostinsko hotelske opreme. Širok spekter razstavnega programa ponuja strokovni javnosti najnovejše trende in smernice na področju kulinarike ter gostinske in hotelske opreme. Sejem pa je namenjen tudi tistim, ki v kulinariki preprosto uživajo.

Kot vsa leta doslej vas bodo tudi letos domači in tuji razstavljalci pričakali z bogatim razstavnim programom, tehnološkimi in drugimi novostmi ter raznovrstnimi degustacijami in drugimi oblikami promocij oz. prezentacij, med njimi tudi člani Kluba slovenskih podjetnikov.

Infotim Ržišnik Perc bo podrobneje predstavil Posiflex, ki zajema celoten asortima blagajniške opreme – blagajne na dotik, tiskalniki, čitalci črtne kode, prikazovalniki za kupce, in ostali dodatki. Predstavlja vodilno silo v oblikovanju in proizvodnji POS periferije in blagajniških sistemov na dotik. Moderna in elegantna oblika, robustna oprema ter 3-letna garancija so prednosti, ki so uveljavile blagovno znamko tudi na slovenskem tržišču. Uporablja se v trgovini, gostinstvu, hotelskih sistemih, zdravstvu in vse pogosteje tudi v proizvodnji. Uspešna rast temelji na razumevanju in izpolnjevanju zahtev njihovih kupcev, ki s tem gradijo uspešna podjetja. Obiščete jih lahko v hali A2.

POS Elektronček bo, kot vodilni slovenski ponudnik programske in strojne POS opreme za področja hotelirstva, gostinstva, storitvenih dejavnosti in trgovine, predstavil programsko opremo pod blagovno znamko PrestigeE. Modularna programska rešitev je zasnovana tako, da omogoča nadzor finančnega in materialnega poslovanja z enega mesta za eno ali več poslovnih enot. Programska oprema Prestige deluje v povezavi z raznimi šankomati, tehtnicami, sistemi za daljinsko naročanje, s sistemi zvestobe, sistemi za biljard, z različnimi računovodskimi programi itd. Sistemi za gostinstvo imajo še dodatne module za evidentiranje šolske prehrane, prehrane v podjetjih, v bolnišnicah in v domovih za starejše občane. POS Elektronček zastopa recepcijski program SIHOT od nemškega podjetja GUPSA AG. Novosti so: • Mobilna blagajna ( Windows Android), ki je namenjena za prodajo na terenu in v lokalu. • GIS Prestige – zaprti sistemi plačevanja. Sistem je zasnovan na brezkontaktni zapestnici ali karti, ki omogoča brezgotovinsko plačevanje znotraj bazenskih kompleksov ali smučišč in povezljivost s hotelsko programsko opremo. • Izdelava inventure preko Android aplikacije POS Elektronček, ki je povezana s tehtnico. • GIS Order, sistem daljinskega naročanja za naprave, ki uporabljajo OS Android (pametni telefoni, tablice). • GIS Info, sistem za hiter pregled dogajanja na pametnih telefonih (OS Android, iOS) v vašem gostinskem obratu iz vašega telefona kjerkoli in kadarkoli. • Brezgotovinsko plačevanje z mobilnikom za uporabnike in ponudnike mobilnega plačevanja. Za podrobnejše informacije vam bodo predstavniki družbe na voljo v hali A.

Vljudno vabljeni na sejem GASTexpo 2017!